Steun Het Verhaal!

Steun deze podcast-serieMijn gekozen donatie € -

Het verhaal

Monique Huijdink praat voor boekenpodcast Het verhaal met meer of minder bekende Nederlandse en Vlaamse schrijvers over hun werk. De interviews duren ongeveer 45 minuten, er is dus genoeg tijd om dieper op de inhoud in te gaan. De besproken boeken kunnen zowel fictie als non-fictie of iets daartussenin zijn, en de schrijvers zijn van debutant tot gelauwerd.

Deze podcast wordt in eigen beheer met eigen middelen gemaakt. De afleveringen zijn gratis op uw smartphone, tablet of computer te beluisteren via uw favoriete app, maar financiële steun in de vorm van sponsoring of een donatie helpt de levensduur van dit project te verlengen.

Leest u graag, vindt u het interessant om te luisteren naar wat schrijvers over hun werk te vertellen hebben en draagt u de Nederlandse en Vlaamse Letteren een warm hart toe, steun dan deze boekenpodcast met een financiële bijdrage.

Alvast hartelijk dank!

Administratie en support van de betalingen op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/